Recept

Krůtí maso v černé omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35011

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hrozinky
800 g Krůtí prsa
1 polévková lžíce Mandle
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Perník
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 165kJ
6% Sacharidy 23 g
31% Tuky 23 g
11% Sodík 218 mg
83% Bílkoviny 47 g

Krůtí maso v černé omáčce postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, perník nastrouháme, mandle spaříme, sloupneme a nakrájíme na kousky, hrozinky namočíme ve třech lžících piva.

2

Cibuli zpěníme na másle s olejem, přidáme maso, osolíme, opepříme, promícháme a osmažíme. Poté podlijeme pivem a pod poklicí dusíme.

3

Asi po půl hodině vmícháme strouhaný perník, mandle, hrozinky a provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept