Jednoduchý recept

Hovězí na fazolkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 35018

Ingredience

25 g Bambusové výhonky konzervované
1 ks Cibule
225 g Fazolky blanšírované
450 g Hovězí maso zadní
1,3 dl Hovězí vývar základní
2 kávová lžička Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
25 g Ořechy Kešu
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1 špetka Sůl
4 kávová lžička Voda pitná
2 kávová lžička Víno rýžové čínské
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 144kJ
4% Sacharidy 13 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 201 mg
50% Bílkoviny 28 g

Hovězí na fazolkách postup přípravy receptu:

1

Smícháme lžičku solamylu, lžíci sójové omáčky a podzemnicový olej a máme marinádu.

2

Hovězí maso pokrájíme na kousky, dáme do skleněné mísy a přelijeme maso marinádou, přikryjeme a necháme 30 minut v lednici marinovat.

3

V předehřátém woku rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek, fazolky, pokrájenou cibuli, kešu oříšky a bambusové výhonky a smažíme 3 minuty.

4

Maso vyndáme z marinády, přidáme do woku a smažíme 4 minuty. V misce smícháme sójovou omáčku, rýžové víno a hovězí vývar. V další misce smícháme solamyl s vodou a přidáme do směsi se sójovou omáčkou, vínem a vývarem.

5

Směs vlijeme do woku a přivedeme k varu. Mícháme, dokud nezhoustne. Chvilinku povaříme, osolíme, opepříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept