Recept

Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 3502
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

400 g Fazole bílé
400 g Fazolové lusky zelené
75 g Olivy černé
500 ml Omáčka rajčatová
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
400 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 617 kcal
Kilojoule 2 583kJ
21% Sacharidy 76 g
15% Tuky 11 g
48% Sodík 953 mg
101% Bílkoviny 57 g

Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami postup přípravy receptu:

1

Zelené fazolky krátce povaříme, smícháme s bílými fazolemi z konzervy, olivami, tuňákem z konzervy, rajčatovou omáčkou, nasekanou petrželí, solí a pepřem.

2

Vše důkladně promícháme a salát podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept