Jednoduchý recept

Bok čoj hovězí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 35023
Kategorie: Maso

Ingredience

275 g Bok čoj
2 stroužek Česnek
6 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Cukr krupice
150 g Fazolové lusky zelené
500 g Hovězí kýta
150 g Klasy kukuřičné mražené
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
2 ks Paprika červená

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 544kJ
5% Sacharidy 19 g
26% Tuky 19 g
17% Sodík 337 mg
53% Bílkoviny 30 g

Bok čoj hovězí postup přípravy receptu:

1

Bok čoj vaříme v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Poté udržujeme v teple.

2

Rozehřejeme olej ve velké pánvi, přidáme rozetřený česnek, hovězí nudličky a smažíme na prudkém ohni do hněda. Přidáme zelené fazolky, pokrájené jarní cibulky, kukuřičky, červené papriky, rybí a ústřicovou omáčku a cukr a vše promícháme. Smažíme, dokud není zelenina měkká.

3

Na dno servírovací mísy rozložíme listy bok čoj a na ně hotový pokrm. Podáváme teplé.

Poznámka

Doporučujeme podávat s rýží nebo nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept