Recept

Ledový salát s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3506
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
1 špetka Bazalka
0,5 hrnek Fazolové klíčky
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 polévková lžíce Olivy černé
1 ks Paprika červená
1 špetka Provensálské koření
6 ks Rajčata Cherry
1 ks Salát ledový
300 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 924kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 10 g
5% Sodík 105 mg
43% Bílkoviny 24 g

Ledový salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Ledový salát omyjeme a natrháme na kousky, poklademe tuňákem, nakrájenou paprikou, olivami, fazolovými klíčky a rajčátky.

2

Smícháme ve sleničce balzamikový ocet, olej a provensálské koření.

3

Lehce salát promícháme, pokapeme zálivkou a přidáme bazalku.

4

Podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept