Jednoduchý recept

Kantonské nudle smažené

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35064

Ingredience

75 g Bambusové výhonky
6 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Cukr třtinový
25 g Fazolové lusky zelené
675 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Hovězí vývar základní
125 g Kapusta hlávková
350 g Nudle vaječné
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sherry brandy

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 521kJ
20% Sacharidy 73 g
16% Tuky 12 g
6% Sodík 120 mg
91% Bílkoviny 51 g

Kantonské nudle smažené postup přípravy receptu:

1

Nudle povaříme v hrnci s vařící vodou cca 3 minuty. Procedíme je, propláchneme pod tekoucí studenou vodou a necháme okapat.

2

V předehřátém woku rozehřejeme olej, přidáme nudle a smažíme dvě minuty. Necháme okapat a dáme stranou.

3

Zbývající olej rozehřejeme ve woku, dáme do něj hovězí nudličky a smažíme, přidáme pokrájenou kapustu, bambusové výhonky, pokrájené jarní cibulky a fazolky a dvě minuty smažíme. Přidáme sójovou omáčku, sherry, vývar a cukr a vše promícháme.

4

Vmícháme do směsi nudle.

5

Podáváme horké, ozdobené zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept