Recept

Svíčkové řezy na česneku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 35087

Ingredience

500 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 dl Olej olivový
2 dl Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Strouhanka
2 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 703 kcal
Kilojoule 2 940kJ
8% Sacharidy 28 g
59% Tuky 44 g
28% Sodík 568 mg
64% Bílkoviny 36 g

Svíčkové řezy na česneku postup přípravy receptu:

1

Umyté maso nakrájíme přes vlákno na 1 cm hrubé plátky. Na prkénku přes fólii řezy rukou naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, hořčicí, osolíme, opepříme, naskládáme do nádoby, zalijeme 1 dl olivovým olejem a necháme v chladu na 30 minut uležet.

2

Uležené řezy obalíme ve vajíčku a strouhance a na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova osmažíme.

Poznámka

Svíčkové řezy podáváme se šťouchanými brambory a ozdobíme na tenké kolečka nakrájeným pórkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept