Jednoduchý recept

Celerové karbanátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3509

Ingredience

150 g Celer bulvový
400 g Maso mleté - mix
200 ml Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 759 kcal
Kilojoule 3 174kJ
1% Sacharidy 5 g
101% Tuky 76 g
8% Sodík 156 mg
23% Bílkoviny 13 g

Celerové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Vejce a mleté maso dáme do mísy.

2

Oloupeme a nastrouháme celer, přidáme ho k masu, ochutíme pepřem, červenou paprikou a osolíme. Vše dobře promícháme.

3

Ze směsi tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Smažíme je v rozpáleném oleji dozlatova.

4

Karbanátky vyusušíme ubrouskem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept