Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35094
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibulka jarní
250 g Hrachové lusky
1 kg Kachní prsa
125 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
Marináda
20 g Chilli paprička
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
3 g Pepř černý mletý
10 g Pomerančová kůra
40 ml Pomerančová šťáva
5 g Sůl
25 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 836kJ
5% Sacharidy 19 g
117% Tuky 88 g
32% Sodík 634 mg
94% Bílkoviny 53 g

Kachní prsa po thajsku postup přípravy receptu:

1

Marináda: Smícháme sójovou omáčku, ocet, strouhaný zázvor, chilli papričku, pomerančovou šťávu a kůru, olivový olej, maizenu, cukr, podle chuti sůl a pepř.

2

Proužky kachního masa promícháme s marinádou, přikryjeme a necháme nejméně 10 minut stát.

3

Maso vyndáme z marinády a necháme dobře okapat. Marinádu uchováme.

4

Rozpálíme olej, přidáme kachní nudličky a prudce je 5 minut smažíme. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev a průběžně promícháváme a ještě 3 minuty smažíme. Na závěr přidáme kousky cibulky, hráškové lusky a vše asi 2 minuty prohřejeme.

5

Do pánve přilijeme marinádu a směs prudce zahříváme asi 2 minuty, až maso změkne. Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept