Recept

Nádivka ze žampiónů a klobásy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 35109
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

200 g Klobása vepřová
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
2 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 160kJ
1% Sacharidy 5 g
33% Tuky 25 g
22% Sodík 437 mg
16% Bílkoviny 9 g

Nádivka ze žampiónů a klobásy postup přípravy receptu:

1

Žampióny nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Přidáme klobásu nakrájenou na kostičky a 2 lžíce smetany. Vše podlijeme 3 lžícemi smetany a dusíme 10 minut a před koncem dušení přidáme škrobovou moučku rozmíchanou ve lžíci vody, aby nádivka zhoustla. Hotovou nádivku dochutíme pepřem a solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept