Recept

Omeleta s chřestem, plněná žampióny a klobásou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 35110

Ingredience

1 ks Citrony
200 g Klobása vepřová
2 polévková lžíce Mléko čerstvé polotučné
60 g Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Žampiony čerstvé
750 g Chřest zelený
1 špetka Cukr krystal
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 448kJ
7% Sacharidy 25 g
29% Tuky 21 g
27% Sodík 546 mg
33% Bílkoviny 19 g

Omeleta s chřestem, plněná žampióny a klobásou postup přípravy receptu:

1

Oloupaný chřest uvaříme v osolené vodě se špetkou cukru.

2

V mléce rozšleháme žloutky, přimícháme mouku a sníh z bílků, osolíme a na oleji usmažme 4 omelety. Žampióny očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na stejně velké kousky, jako žampióny nakrájíme i vepřovou klobásu. Kousky hub a uzeniny smícháme a směs rozdělíme na usmažené omelety. Na závěr omelety ozdobíme plátky citrónu a posypeme sekanou petrželovou natí. Omelety servírujeme teplé, jako hlavní chod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept