Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35116

Ingredience

1 špetka Bazalka
450 g Hovězí svíčková
1 kávová lžička Hořčice
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sherry brandy
1,5 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
450 g Těstoviny Rigatoni
1,5 l Voda pitná
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
175 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 941 kcal
Kilojoule 3 937kJ
17% Sacharidy 60 g
58% Tuky 43 g
8% Sodík 152 mg
65% Bílkoviny 36 g

Svíčková na smetaně postup přípravy receptu:

1

Rozpustíme máslo ve velké pánvi a osmahneme hovězí nudličky. Maso vyndáme, dáme do zapékací mísy a udržujeme v teple.

2

Do pánve s výpekem přidáme pokrájené houby a povaříme v pánvi cca 3 minuty. Vmícháme zázvor, hořčici, sůl, pepř a vaříme 2 minuty, poté vlijeme smetanu a sherry. Povaříme dvě minuty a přelijeme omáčkou maso. V předehřáté troubě zapékáme maso se smetanou 10 minut na 90 stupňů.

3

V mezičase uvaříme ve velkém hrnci s osolenou vodou těstoviny s olivovým olejem a snítkou bazalky. Scedíme, necháme okapat a dáme na ohřátou servírovací mísu. Těstoviny podáváme s masem ve smetanové omáčce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept