Recept

Jehněčí kýta s majoránkou na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35120

Ingredience

800 g Jehněčí kýta
0,5 polévková lžíce Majoránka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
80 g Máslo čerstvé
60 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
60 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 787 kcal
Kilojoule 3 292kJ
3% Sacharidy 11 g
83% Tuky 62 g
12% Sodík 244 mg
67% Bílkoviny 38 g

Jehněčí kýta s majoránkou na pivu postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso očistíme, zbavíme tuku a ze všech stran osmažíme na másle s olejem, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, přilijeme pivo. Směs zamícháme a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Poté maso vyjmeme a držíme na teple. Výpek zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě. Omáčku chvilku povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept