Jednoduchý recept

Pizzaiola steak

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35146
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
800 g Hovězí maso zadní
1,5 kávová lžička Majoránka
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 427kJ
4% Sacharidy 14 g
16% Tuky 12 g
22% Sodík 449 mg
81% Bílkoviny 45 g

Pizzaiola steak postup přípravy receptu:

1

Rozmixujeme konzervovaná rajčata v mixéru. V pánvi rozehřejeme polovinu oleje a osmahneme pokrájenou cibuli a česnek, až zesklovatí. Přidáme rozmixovaná rajčata, rajčatový protlak, sůl, pepř a majoránku.

2

Maso si nakrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. V jiné pánvi rozehřejeme zbývající olej a po obou stranách steaky osmahneme.

3

Jakmile nám omáčka zhoustne, vmícháme nasekanou petrželovou nať a cukr.

4

Z pánve na steaky odlijeme nadbytečný tuk a přidáme do ní z druhé pánve rajčatovou omáčku.

5

Vše prohřejeme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept