Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35152

Ingredience

1 kávová lžička Badyán
0,3 kávová lžička Chilli omáčka
6 ks Cibulka jarní
225 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Sherry brandy
2 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1,5 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 081kJ
4% Sacharidy 13 g
15% Tuky 11 g
3% Sodík 70 mg
46% Bílkoviny 26 g

Pikantní hovězí postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na nudličky a dáme na talíř. V misce smícháme rozetřený česnek, 1 lžíci sójové omáčky a badyán. Nudličky přelijeme směsí z misky a promícháme, aby se směsí pokryly. Talíř přikryjeme a necháme marinovat hodinu v lednici.

2

Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme pokrájené jarní cibulky. Vyndáme je a necháme okapat. Do woku přidáme hovězí nudličky i s marinádou a smažíme za stálého míchání. Dáme zpět jarní cibulky a přidáme sherry, chilli omáčku, sójovou omáčku a 2/3 vody.

3

Smícháme solamyl se zbytkem vody a směs vmícháme do woku. Přivedeme k varu a mícháme, dokud omáčka nezhoustne.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept