Recept

Králík s hořčicí pečený na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 35153
Kategorie: Maso

Ingredience

3 polévková lžíce Hořčice
1,5 kg Králík
100 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 776 kcal
Kilojoule 3 248kJ
1% Sacharidy 5 g
62% Tuky 46 g
31% Sodík 611 mg
137% Bílkoviny 77 g

Králík s hořčicí pečený na pivu postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Porce vložíme do rozpuštěného másla a osmažíme. Poté maso zalijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké. Na závěr vmícháme smetanu a necháme prohřát.

2

Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept