Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 35169

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Citrony
4 ks Jehněčí kotlety
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1,5 dl Víno bílé
1,5 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 279 kcal
Kilojoule 1 167kJ
2% Sacharidy 7 g
22% Tuky 17 g
15% Sodík 295 mg
35% Bílkoviny 20 g

Citronové jehněčí postup přípravy receptu:

1

Kotlety vykostíme, nakrájíme na plátky, maso srolujeme a ovážeme nití.

2

Rozehřejeme ve velké pánvi máslo a olej a jehněčí maso smažíme po obou stranách cca 3 minuty. Poté sundáme z plamene a odlijeme přebytečný tuk. Pánev dáme na oheň, přilijeme vývar, víno, citronovou kůru a bobkové listy a 25 minut vaříme, dokud není maso měkké. Osolíme a opepříme omáčku.

3

Hotový pokrm dáme na talíře, odstraníme nitě a podáváme s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept