Recept

Divoká kachna se slaninou pečená na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 35201

Ingredience

100 g Anglická slanina
2 ks Cibule
1,5 kg Kachna divoká
2 špetka Muškátový oříšek
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 077kJ
4% Sacharidy 16 g
21% Tuky 16 g
20% Sodík 410 mg
10% Bílkoviny 5 g

Divoká kachna se slaninou pečená na pivu postup přípravy receptu:

1

Kachnu očistíme, naporcujeme a osolíme. Slaninu a cibuli nakrájíme na nudličky a vyložíme jimi dno pekáče. Přidáme porce kachny, poprášíme muškátovým oříškem, podlijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě, až je kachna měkká.

2

Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept