Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 35234
Kategorie: Zelenina

Ingredience

3 ks Brambory
5 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 kávová lžička Cukr krupice
0,5 polévková lžíce Hořčice
1 kávová lžička Kmín celý
0,5 polévková lžíce Majoránka
4 polévková lžíce Mouka polohrubá
0,5 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Sůl
200 g Uzené maso vařené
1 ks Vejce slepičí
600 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 817kJ
7% Sacharidy 27 g
43% Tuky 32 g
15% Sodík 298 mg
16% Bílkoviny 9 g

Zelné placky s uzeným postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a omyjeme brambory, pak je jemně nastrouháme, dáme do mísy a slijeme z nich přebytečnou vodu. Očištěnou cibuli drobně pokrájíme. Kysané zelí necháme odkapat a přidáme k bramborám. Doložíme mouku, vejce, podle chuti sůl s cukrem, pepř, prolisovaný česnek, kmín, drobně pokrájené vařené uzené maso, hořčici a majoránku. Směs v míse dobře promícháme.

2

V pánvi si rozpálíme olej. Malou naběračkou nabereme těsto, dáme ho na rozpálený olej, stěrkou těsto rozetřeme a upravíme na placku. Smažíme dozlatova z každé strany přibližně 3 minuty.

3

Placky podáváme horké i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept