Recept

Muflon s česnekem pečený na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35235

Ingredience

800 g Mufloní maso
80 g Máslo čerstvé
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
120 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 324kJ
2% Sacharidy 9 g
46% Tuky 34 g
17% Sodík 349 mg
54% Bílkoviny 31 g

Muflon s česnekem pečený na pivu postup přípravy receptu:

1

Maso necháme několik dní odležet, poté je osolíme. Slaninu nakrájíme na kostičky a česnek rozdrtíme.

2

V pekáči vyškvaříme slaninu, na ní ze všech stran osmažíme maso, k němu přidáme česnek, podlijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. Po zhruba 40 minutách odstraníme poklici a maso dopečeme. Maso nakrájíme a ve šťávě povaříme máslo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept