Recept

Srnčí hřbet dušený na černém pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 35240

Ingredience

60 g Anglická slanina
2 ks Bobkový list
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krupice
8 ks Jalovec
70 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 kg Srnčí maso
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 670 kcal
Kilojoule 2 802kJ
10% Sacharidy 36 g
37% Tuky 28 g
18% Sodík 359 mg
114% Bílkoviny 64 g

Srnčí hřbet dušený na černém pivu postup přípravy receptu:

1

Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme, nakrájíme na kostky a promícháme s drceným jalovcem, solí a pepřem. Slaninu nakrájíme na nudličky.

2

Maso osmažíme na másle, přidáme bobkový list, slaninu, promícháme, podlijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Na závěr ochutíme citronovou šťávou, cukrem a chvilku povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept