Recept

Medailonky z jelení kýty v černém pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35241

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Jalovec
800 g Jelení kýta
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pepř černý celý
500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 cl Slivovice
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 166kJ
3% Sacharidy 10 g
30% Tuky 22 g
53% Sodík 1 g
108% Bílkoviny 61 g

Medailonky z jelení kýty v černém pivu postup přípravy receptu:

1

Kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, okořeníme drceným jalovcem a pepřem. Cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Maso osmažíme na másle, poté přidáme cibuli, vlijeme pálenku s pivem a zhruba pět minut dusíme. Maso osolíme až na závěr.

Poznámka

Nejlepší je použít jalovcovou pálenku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept