Jednoduchý recept

Ořechové čatní

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (1%)
ID receptu: 35257

Ingredience

0,5 polévková lžíce Chilli paprička
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Ocet vinný červený
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Česnek
230 g Ořechy vlašské
225 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 937kJ
6% Sacharidy 22 g
55% Tuky 41 g
20% Sodík 394 mg
18% Bílkoviny 10 g

Ořechové čatní postup přípravy receptu:

1

Nejprve si připravíme suroviny. Nakrájíme nadrobno cibuli, zvlášť nadrobno nakrájíme česnek, nadrobno nasekáme vlašské ořechy, rajčata a chilli papričku.

2

Poté vložíme cibuli do pánve se středně rozehřátým olejem a za občasného míchání ji necháme zesklovatět. Dále přidáme česnek a opět mícháme zhruba 2 minuty. Přidáme vlašské ořechy a necháme opražit.

3

Poté přimícháme 2 lžíce medu, chilli papričku, sůl, pepř, lžici octa a dobře promícháme. Za 2 minuty přimícháme rajčata a snížíme teplotu a za občasného míchání dusíme půl hodiny až 40 minut.

4

Čatní můžeme servírovat hned anebo ho vložit do uzavřené nejlépe skleněné nádoby a v lednici uchovat několik dní.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept