Recept

Pečená zvěřina na zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 35271
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Bobkový list
2 ks Cibule
400 g Kančí kýta
200 g Klobása Dunajská
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
150 g Slanina vepřová
400 g Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl
120 g Švestky sušené
500 g Zelí hlávkové bílé
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 712 kcal
Kilojoule 2 977kJ
10% Sacharidy 36 g
47% Tuky 36 g
24% Sodík 476 mg
102% Bílkoviny 58 g

Pečená zvěřina na zelí postup přípravy receptu:

1

Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, všechno maso očistíme a nakrájíme na kostky, klobásu sloupneme a nakrájíme na kolečka, švestky vypeckujeme a pokrájíme. Syrové zelí nakrájíme na nudličky, kysané zelí scedíme a překrájíme, zelí promícháme.

2

Ve velkém kastrolu zpěníme cibuli na slanině, přidáme maso a osmažíme. Maso přeložíme na mísu a do kastrolu vložíme vrstvu zelí, poklademe částí masa, švestek, klobásy, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a překryjeme zelím.

3

Opakujeme vrstvení, až využijeme všechny suroviny. Směs zalijeme pivem a pomalu dusíme v předehřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept