Recept

Směs masa a zeleniny pečená na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35272

Ingredience

500 g Brambory
2 ks Cibule
100 g Klobása ostravská
200 g Kuřecí prsa
300 g Květák
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
700 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
100 g Pórek
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
200 g Uzená vepřová krkovička
300 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 594 kcal
Kilojoule 2 486kJ
8% Sacharidy 30 g
140% Tuky 105 g
13% Sodík 268 mg
60% Bílkoviny 34 g

Směs masa a zeleniny pečená na pivu postup přípravy receptu:

1

Maso a oloupané brambory nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka, cibuli nadrobno, očištěnou zeleninu na kousky, pórek na kolečka, květák rozebereme na malé růžičky. Všechny suroviny smícháme s olejem.

2

Pekáč vymažeme sádlem, rozprostřeme v něm směs, osolíme, opepříme, přelijeme pivem a pod poklicí pečeme asi 2 hodiny v předehřáté troubě. Poté poklici odložíme, směs promícháme a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept