Recept

Grilovaný uzený bůček s pivní omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 35279
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Vepřový bok uzený
Na omáčku
1 kávová lžička Balsamico ocet
5 polévková lžíce Olej slunečnicový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
9 polévková lžíce Povidla švestková
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 398kJ
8% Sacharidy 29 g
53% Tuky 40 g
143% Sodík 3 g
45% Bílkoviny 25 g

Grilovaný uzený bůček s pivní omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omáčku připravíme smícháním povidel s olejem, octem, pivem, solí a pepřem. Vymícháme dohladka.

2

Uzený bůček nakrájíme na silné plátky, opepříme, posypeme paprikou a ugrilujeme.

3

Připravenou omáčku podáváme ke grilovanému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept