Recept

Špízy z vepřového masa marinovaného v pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35282

Ingredience

300 g Anglická slanina
3 ks Cibule
800 g Vepřová kýta
Na marinádu
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 863 kcal
Kilojoule 3 613kJ
3% Sacharidy 11 g
90% Tuky 67 g
47% Sodík 932 mg
85% Bílkoviny 48 g

Špízy z vepřového masa marinovaného v pivu postup přípravy receptu:

1

Slaninu a cibuli nakrájíme na plátky, maso na stejně velké kostky, vložíme do marinády a pod fólií necháme v chladničce alespoň dvě hodiny marinovat.

2

Marinádu připravíme smícháním pepře, soli, oleje a piva.

3

Uleželé maso napichujeme na jehly střídavě s cibulí a slaninou. Poté grilujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept