Recept

Grilovaný pstruh marinovaný v pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35284
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Libeček
100 g Máslo čerstvé
0,5 polévková lžíce Oregano čerstvé
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
600 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 263kJ
1% Sacharidy 5 g
19% Tuky 14 g
14% Sodík 272 mg
56% Bílkoviny 32 g

Grilovaný pstruh marinovaný v pivu postup přípravy receptu:

1

Všechny bylinky jemně nasekáme, smícháme s citronovou šťávou a pivem.

2

Pstruha osolíme, vložíme do marinády a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny v chladničce.

3

Marinovaného pstruha vložíme na gril a potíráme máslem, které jsme rozpustili.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept