Recept

Špíz z bůčku marinovaného se šalvějí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35285

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kmín mletý
5 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřový bok
300 ml Zázvorové pivo
5 stroužek Česnek
3 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 765 kcal
Kilojoule 3 199kJ
2% Sacharidy 6 g
102% Tuky 76 g
9% Sodík 176 mg
23% Bílkoviny 13 g

Špíz z bůčku marinovaného se šalvějí postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme se solí, šalvěj nahrubo nasekáme, bůček bez kůže vykostíme a nakrájíme na kostky.

2

Maso naložíme do marinády a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny v chladničce.

3

Poté maso napichujeme na jehly a grilujeme. Špízy během grilování potíráme marinádou.

4

Marinádu připravíme smícháním česneku se šlavějí, citronovou šťávou, olejem, pepřem, mletým kmínem a zázvorovým pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept