Recept

Chilli z mletého hovězího masa s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35300

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
400 g Fazole v tomatové omáčce
600 g Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
250 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 756kJ
10% Sacharidy 36 g
15% Tuky 11 g
30% Sodík 598 mg
69% Bílkoviny 39 g

Chilli z mletého hovězího masa s pivem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme semen a nakrájíme na proužky.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme papriky, maso, osolíme, okořeníme pepřem a chilli, promícháme a podlijeme pivem. Za občasného míchání dusíme, až je maso měkké. Poté vmícháme rajčatový protlak, fazole i s nálevem a necháme přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept