Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 35310
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
150 g Kapusta růžičková
2 kávová lžička Kari koření
100 g Květák
2 ks Mrkev kořen
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Pórek
150 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
500 g Vepřová plec
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 331kJ
3% Sacharidy 12 g
216% Tuky 162 g
35% Sodík 693 mg
40% Bílkoviny 22 g

Ragú s květákem postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené maso, posypeme sladkou paprikou, zamícháme, zalijeme vývarem, přiklopíme poklicí a dusíme přibližně 20 minut.

2

Do vařící se směsi dáme na kolečka nakrájenou mrkev, papriku, rozebraný květák, kapustu, na kolečka česnek, kari koření, pórek nakrájený na kolečka, osolíme, opepříme a chvilku dovaříme.

Poznámka

Ragú servírujeme na teplé talíři s opečeným chlebem. Ozdobíme sterilizovanou kapii.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept