Recept

Husí játra s pivní omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35321

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Játra husí
120 g Kečup ostrý
70 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 270kJ
9% Sacharidy 34 g
38% Tuky 28 g
21% Sodík 413 mg
61% Bílkoviny 35 g

Husí játra s pivní omáčkou postup přípravy receptu:

1

Játra očistíme, nakrájíme na plátky a osmažíme na másle. Poté játra přeložíme na mísu a držíme na teple.

2

Ve výpeku osmažíme cibuli, přilijeme ostrý kečup a pivo, přidáme rozdrcený česnek, sůl, pepř, promícháme a povaříme. Játra servírujeme přelitá omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept