Jednoduchý recept

Vepřové steaky s bylinkovou hořčicí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 35325

Ingredience

600 g Vepřová kýta
1 polévková lžíce Bazalka
2 polévková lžíce Hořčice krémžská
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 kávová lžička Olej olivový jedlý
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 477kJ
0% Sacharidy 1 g
33% Tuky 25 g
4% Sodík 83 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřové steaky s bylinkovou hořčicí postup přípravy receptu:

1

Čerstvou bazalku, koriandr a pažitku smícháme s kremžskou hořčicí a olivovým olejem. Kýtu nakrájíme na 4 stejně velké plátky, které pak z obou stran potřeme připravenou směsí.

2

Na pánvi necháme rozpálit menší množství slunečnicového oleje do kterého pak klademe porce masa a smažíme 3-6 minut podle tloušťky jednotlivých kusů tak, aby byly dobře propečené.

Poznámka

Podáváme s brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept