Recept

Nové brambory s hermelínovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35328

Ingredience

800 g Brambory rané
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
400 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
0,5 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 793kJ
12% Sacharidy 44 g
30% Tuky 23 g
6% Sodík 112 mg
30% Bílkoviny 17 g

Nové brambory s hermelínovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Nové brambory očistíme kartáčkem a uvaříme v osolené vodě doměkka.

2

V mezičase připravíme omáčku. V pánvi na másle rozpustíme hermelíny nakrájené na kostičky, přimícháme jemně nasekanou petrželku a za stálého míchání rozředíme pivem dohladka.

3

Uvařené brambory scedíme a servírujeme přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept