Jednoduchý recept

Jehněčí s omáčkou houbovou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35333

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli omáčka
350 g Jehněčí maso
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Olej sezamový
4 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 ks Pórek
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
3 polévková lžíce Voda pitná
3 polévková lžíce Víno rýžové čínské
3 stroužek Česnek
175 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 207kJ
5% Sacharidy 18 g
20% Tuky 15 g
27% Sodík 538 mg
23% Bílkoviny 13 g

Jehněčí s omáčkou houbovou postup přípravy receptu:

1

Na nudličky pokrájíme maso. Rozehřejeme olej v předehřátém woku, přidáme jehněčí nudličky, pokrájený pórek, rozetřený česnek a smažíme 3 minuty za stálého míchání.

2

V misce smícháme Solamyl, čínské rýžové víno, sójovou omáčku, vodu a chilli omáčku. Vznikne nám omáčka.

3

Do woku přidáme pokrájené žampiony a minutu smažíme. Vmícháme připravenou omáčku a povaříme cca 3 minuty.

4

Zastříkneme sezamovým olejem a podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept