Jednoduchý recept

Hermelín v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Hermelín v pivním těstíčku 5 1
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 35341
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

3 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
480 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 490 kcal
Kilojoule 2 049kJ
3% Sacharidy 11 g
47% Tuky 36 g
7% Sodík 138 mg
53% Bílkoviny 30 g
Hermelín v pivním těstíčku
  • Hermelín v pivním těstíčku
  • 1
  • Hermelín v pivním těstíčku
  • 2
  • Hermelín v pivním těstíčku
  • 3
  • Vložit obrázek

Hermelín v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

V míse rozmícháme vejce s pivem, moukou, solí, pepřem a prolisovaným česnekem.

2

Umícháme hladké těstíčko, v němž namáčíme hermelíny a smažíme v rozpáleném oleji.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Hermelín v pivním těstíčku
Dobrá chuťovka, vhodná však i jako oběd nebo večeře. Rozhodně recept vyzkoušejte.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept