Jednoduchý recept

Zapékané jehněčí medailonky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35354
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
500 g Jehněčí kýta
1 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 871kJ
10% Sacharidy 36 g
27% Tuky 20 g
16% Sodík 311 mg
53% Bílkoviny 30 g

Zapékané jehněčí medailonky postup přípravy receptu:

1

Z masa odstraníme lůj. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

2

Osolíme a opepříme obě strany medailonků a položíme na pekáč. Na každý dáme vrstvu pokrájené cibule, mrkve a brambor. Brambory navrch potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme špetkou rozmarýnu.

3

Medailonky zapékáme v troubě 30 minut, aby byly měkké.

4

Hotové necháme okapat a servírujeme na talíře. Ozdobíme rozmarýnem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept