Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 35360

Ingredience

200 g Anglická slanina
1 ks Cibule
30 g Kapie
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sádlo vepřové škvařené
2 špetka Sůl
600 g Vepřové kotlety
2 dl Víno bílé
3 dl Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 423kJ
2% Sacharidy 5 g
68% Tuky 51 g
29% Sodík 588 mg
48% Bílkoviny 27 g

Roštěnka na víně postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a v pánvi na rozehřátém sádle z obou stran opečeme. Opečené maso vyndáme z pánve a na zbylém opeku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, na kolečka česnek, zaprášíme sladkou paprikou, posypeme moukou, osmažíme, zalijeme vývarem a vínem. Vařící se směs dobře rozmícháme, přidáme roštěnky, sterilizovanou kapii, přiklopíme poklicí a dusíme doměkka. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké pásky, které dáme k masu a společně dovaříme.

Poznámka

Roštěnky na víně podáváme s hranolky. Na talíři ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept