Recept

Vepřová játra na bílém víně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 35370
Kategorie: Rýže

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Citrony
700 g Játra vepřová
50 g Kapie sterilovaná
1 dl Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 dl Víno bílé
100 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 389kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
11% Sodík 213 mg
46% Bílkoviny 26 g

Vepřová játra na bílém víně postup přípravy receptu:

1

Játra umyjeme, odblaníme, nakrájíme na tenké plátky a na pánvi v rozpáleném oleji opečeme.

2

Přidáme na kolečka nakrájený česnek, pepř, žampiony, kapii, zalijeme vínem a chvilku podusíme.

3

Hotová játra před podáváním osolíme a dochutíme šťávou z citrónu.

Poznámka

Játra podáváme se žlutou dušenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept