Recept

Fusilli s pečenými paprikami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 35381

Ingredience

1 hrst Bazalka
60 ml Olej olivový extra panenský
50 g Olivy černé
1 ks Paprika oranžová
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny Fusilli
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 106kJ
21% Sacharidy 76 g
4% Tuky 3 g
10% Sodík 193 mg
21% Bílkoviny 12 g

Fusilli s pečenými paprikami postup přípravy receptu:

1

Celé papriky pečeme v troubě za častého otáčení 10 minut. Upečené papriky dáme do umělohmotného sáčku a necháme vychladnout.

2

Poté všechny papriky vyndáme a opláchneme. Oloupeme slupku, rozřízneme je a odstraníme jádro se semínky. Nakonec papriky osušíme.

3

Těstoviny uvaříme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu.

4

Než se těstoviny uvaří, nakrájíme papriky na proužky a dáme do mísy. Přimícháme k nim drobně pokrájený česnek a rajčata. Nakonec vložíme podélně rozpůlené černé olivy bez pecky a lístky bazalky. Přidáme uvařené těstoviny a vše promícháme. Popřípadě dosolíme a dopepříme. Můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept