Recept

Guláš vařený v tlakovém hrnci

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 35384

Ingredience

4 ks Cibule
2 ks Feferony
100 g Játra vepřová
2 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
2 špetka Sůl
2 ks Vepřové ledvinky
600 g Vepřové maso tučné
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 922kJ
3% Sacharidy 11 g
75% Tuky 56 g
11% Sodík 224 mg
58% Bílkoviny 33 g

Guláš vařený v tlakovém hrnci postup přípravy receptu:

1

V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, na silnější plátky játra, ledvinky, chvilku smažíme, zalijeme vodou, přiklopíme poklicí a vaříme 15 minut. Hrnec otevřeme a do vařícího masa přidáme sůl, pepř, nakrájené feferonky, papriky, rozmačkaný česnek, sladkou papriku, zasypeme moukou, majoránkou, zalijeme vodou a ještě 15 minut vaříme, aby se uvařila zelenina.

Poznámka

Guláš podáváme na teplém talíři s chlebem anebo knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept