Jednoduchý recept

Vařené jehněčí nadvakrát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35415

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr moučkový
450 g Jehněčí maso
250 g Nudle vaječné
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
3,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
175 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 522 kcal
Kilojoule 2 184kJ
14% Sacharidy 51 g
26% Tuky 20 g
9% Sodík 172 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vařené jehněčí nadvakrát postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme nudle a zalijeme vařící vodou. Necháme stát 10 minut. Ve velkém woku povaříme 5 minut kousky jehněčího masa, poté scedíme a necháme okapat.

2

Dáme maso do mísy a smícháme s lžící slunečnicového oleje a sójovou omáčkou.

3

Ve velkém woku rozehřejeme zbylý slunečnicový olej, přidáme marinované jehněčí a rozetřený česnek a smažíme, než začne maso hnědnout, cca 5 minut. Přidáme ústřicovou omáčku, moučkový cukr a promícháme.

4

Scedíme nudle a necháme okapat. Přidáme je do woku a smažíme 5 minut. Přidáme do woku špenát a minutu povaříme. Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept