Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 35423

Ingredience

200 g Chléb konzumní
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
100 g Sýr Eidam cihla 30%
2 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,6 l Vývar z hovězích kostí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 722kJ
8% Sacharidy 29 g
32% Tuky 24 g
34% Sodík 686 mg
37% Bílkoviny 21 g

Česnečka s chlebem postup přípravy receptu:

1

Vývar vlijeme do hrnce, přivedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek, rozkvedlané vejce, osolíme, opepříme a chvilku povaříme.

2

Na pánvi rozehřejeme sádlo a osmahneme na kostky nakrájený chléb.

3

Těsně před podáváním do každého talíře dáme opečený chleba a nastrouhaný sýr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept