Recept

Pyré z angreštu a rybízu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35447

Ingredience

500 g Angrešt
2 polévková lžíce Cukr moučkový
1 ks Cukr skořicový
100 g Džem jahodový
200 g Jogurt bílý smetanový
100 g Rybíz černý
3 dl Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 102kJ
13% Sacharidy 46 g
42% Tuky 31 g
0% Sodík 2 mg
8% Bílkoviny 5 g

Pyré z angreštu a rybízu postup přípravy receptu:

1

Angrešty a černý rybíz dobře očistíme, omyjeme a rozmixujeme na kaši. Do pyré zašleháme smetanový bílý jogurt, 0,5 dl smetany, jahodový džem, 2 lžíce práškového cukru a směs dáme vychladit. Smetanu vyšleháme na tuhou šlehačku.

2

Vychlazené pyré rozdělíme do pohárů, ozdobíme šlehačkou, posypeme skořicovým cukrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept