Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 35474

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Kečup ostrý
200 g Klobása - Čabajka
1 kg Kuře
40 g Máslo čerstvé
1 dl Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
2 špetka Sůl
2 dl Víno červené
4 stroužek Česnek
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,064 kcal
Kilojoule 4 453kJ
3% Sacharidy 9 g
111% Tuky 83 g
15% Sodík 298 mg
106% Bílkoviny 60 g

Kuře po vesnicku postup přípravy receptu:

1

Kuře očistíme, umyjeme, rozřízneme napůl, opepříme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a máslem, položíme na sádlem vymaštěný pekáč a v horké troubě pečeme 30 minut. Upečené kuře vybereme z pekáče, omastek přecedíme na pánev, přidáme olej a na něm osmažíme na kolečka nakrájenu cibuli, klobásu, na plátky nakrájené žampiony, zakapeme kečupem, zalijeme vínem a chvilku podusíme.

2

Na talíř dáme podušenou směs a na ni položíme porci masa.

Poznámka

Podáváme na teplém talíři s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept