Recept

Nádivka se sýrem po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3548

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
1 špetka Kypřicí prášek do pečiva
200 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 hrst Olivy černé
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rohlíky bílé
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 397kJ
8% Sacharidy 28 g
23% Tuky 17 g
10% Sodík 191 mg
30% Bílkoviny 17 g

Nádivka se sýrem po italsku postup přípravy receptu:

1

Tvrdé rohlíky nakrájíme na kostičky, nasypeme do mísy a zalijeme mlékem. Necháme je naskáknout.

2

Olivy nakrájíme nadrobno a sýr nastrouháme.

3

Do mísy přidáme olivy, sýr, bazalku, oregano, sůl, pepř a rozšlehaná vejce s kypřícím práškem do pečiva, vše promícháme.

4

Srnčí hřbet vymažeme olivovým olejem, vysypeme hrubou moukou, naplníme formu nádivkou a pečeme při 170 stupních 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept