Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 3549
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Kečup
1 špetka Majoránka
250 g Maso mleté - mix
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Podravka
1 balení Rajčata loupaná (konzervovaná)
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Eidam cihla 40%
500 g Těstoviny konzumní
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 981 kcal
Kilojoule 4 103kJ
29% Sacharidy 103 g
63% Tuky 47 g
11% Sodík 216 mg
59% Bílkoviny 33 g

Zapečená vřeténka postup přípravy receptu:

1

Uvaříme vřeténka, zpěníme na oleji cibulku.

2

Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a okořeníme podravkou. K opečenému masu přidáme rozmačkaný česnek a majoránku. Osmahneme a zalijeme pasírovanými rajčaty s kečupem a lžící hladké mouky.

3

Do částečně vychladlé omáčky přilijeme smetanu. Přisypeme vřeténka a promícháme.

4

Směs dáme do vymazané formy, zasypeme sýrem a pečeme při 180 stupních 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept