Recept

Vepřové plátky s fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 35555
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
1,5 kávová lžička Kmín drcený
1,5 kávová lžička Koriandr mletý
0,5 ks Lilek
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
6 dl Vývar zeleninový
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 649 kcal
Kilojoule 2 715kJ
12% Sacharidy 45 g
47% Tuky 35 g
50% Sodík 992 mg
73% Bílkoviny 41 g

Vepřové plátky s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme v pánvi rostlinný olej, přidáme vepřové plátky a z obou stran je osmahneme do hněda. Poté je dáme stranou. Do výpeku dáme pokrájenou cibuli, zázvor, drobně pokrájené chilli papričky bez semínek, česnek, kmín, koriandr a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Přilijeme vývar, pokrájený lilek, rajčatový protlak, sůl a pepř. Směs přivedeme k varu, vložíme zpět maso a pod pokličkou dusíme. Na chvilku vyndáme maso a přidáme do směsi fazole a smetanu. Poté vrátíme maso, zakryjeme pokličkou a vše prohříváme 5 minut. Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept