Recept

Vepřové smažené se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35556

Ingredience

1 špetka Cukr třtinový
75 g Fazolové klíčky
1 ks Fenykl sladký - hlíza
25 g Kaštany vodní
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
350 g Vepřová kýta
2 kávová lžička Voda pitná
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
3 dl Vývar drůbeží
1 kávová lžička Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 030kJ
4% Sacharidy 15 g
186% Tuky 139 g
19% Sodík 389 mg
46% Bílkoviny 26 g

Vepřové smažené se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Rozpálíme ve woku olej, přidáme zázvor, rozetřený česnek, vepřové nudličky a smažíme 2 minuty za neustálého míchání. Přidáme pokrájenou mrkev, nakrájenou papriku bez semínek, rozpůlené vodní kaštany, fenykl a smažíme 3 minuty. Přidáme fazolové klíčky a smažíme minutu. Vyndáme z woku maso a zeleninu a udržujeme teplé. Do výpeku vlijeme čínské rýžové víno, cukr a kuřecí vývar. Smícháme solamyl s vodou na hladkou kaši a vmícháme směs do omáčky. Přivedeme k varu a povaříme, aby omáčka zhoustla. Do woku vrátíme maso a zeleninu a povaříme 2 minuty, aby se vše prohřálo a pokrylo omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept