Jednoduchý recept

Vepřové ražniči s ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35576

Ingredience

4 ks Bobkový list
8 ks Meruňky
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1 špetka Sůl
600 g Vepřová kýta
8 ks Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 741kJ
5% Sacharidy 17 g
34% Tuky 25 g
7% Sodík 142 mg
54% Bílkoviny 30 g

Vepřové ražniči s ovocem postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na stejně velké kusy, dáme do mísy a přidáme švestky a meruňky.

2

V jiné misce promícháme olej, pomerančovou šťávu, sůl, pepř a bobkové listy. Marinádou přelijeme maso s ovocem a promícháme. Necháme marinovat 1 hodinu v lednici.

3

Poté maso s ovocem vyjmeme z marinády (marinádu uschováme na potírání)a s bobkovými listy napichujeme střídavě na jehly. Rošt potřeme olejem a ražniči opékáme 15 minut, občas otočíme a potíráme uschovanou marinádou. Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept